Bestellen

Bestellingen worden binnen 3 werkdagen geproduceerd en verzonden. Wij leveren vooralsnog alleen in Nederland.

Let op, door drukte bij de bezorgdiensten kunnen leveringen vertragen.

Verzendkosten

De verzendkosten naar adressen in Nederland bedragen € 6,95 per pakket. De verzendkosten voor flessen zijn 8,75 per pakket.

Bestellingen die retour komen omdat zij niet door de pakketdienst geleverd kunnen worden en/of niet opgehaald worden op het afhaalpunt zullen door ons worden terugbetaald, wij nemen dan wel de verzendkosten in mindering.

Betaalmogelijkheden

U kunt betalen via Ideal, creditcard, Paypal en Klarna (achteraf betalen).
Alle betalingen geschieden via betalingsverwerker Mollie B.V.

Retourneren

Retourneren is uitsluitend mogelijk voor de standaard artikelen vanuit de webshop. Gepersonaliseerde (custom) artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Meld uw retour aan via info@kitmaakt.nl en u ontvangt per e-mail het retouretiket en de verdere instructies.